Puporka Klára üzente 11 éve

Imádom!!!!:)))))

http://www.youtube.com/channels?feature=promo

Válasz

Puporka Klára üzente 11 éve

Mégegyszer bocsi a névelírásért!:):))))

Én meg ezt a két filmet szeretném megnézni valahol,mert a youtubon csak törökül van fenn,de engem nagyon érdekelne magyarul!!!

ACI HAYAT ,,,,,,, És AZ UTOLSÓ OSZMÁN....Természetesen Kenan a fószereplő ezekben is!!!!:)))))

Válasz

Domonkos Vilmosné Irén üzente 11 éve

Szia Klárika ! Nem Marika vagyok de nem gond :))). Látom ma meglátogattad a profilom, köszönöm neked.
Én Irén vagyok, de nem én vagyok a vezető, hanem Katerina, de most pár napja eltűnt valamerre, én csak moderátor vagyok, de mindig mindent megbeszélünk vele.
Szóval, Ezel a filmek filmje, ahogy itt alább is irtam, de a két filmet nem lehet összehasonlitani, mert egész más a témája. De a feszültség és a szinészek játéka lenyűgöző. Még azt nem bánnám ha megirnád ide, vagy a nevemre, hogy ezt hol néznéd meg, mert az a gondom, hogy ha véletlen valamiért nem tudnám megnézni, ami még nem fordul elő, hol lehet megnézni???
Ezel az oké volt, mert Rtl-en a meg tudtam nézni a számitógépen is.
Ez viszont a tv2, annak meg nincs olyan, h RTL-most, ill. TV2 most.
Ezel-t ne is akard elengedni, én sem tudom, de az idő telik rajtunk.
Most már attól félek, h ennek is vége lesz, és nem lesz török filmünk.
Én reménykedem.... Örültem neked. Klárika irjál bármikor én minden nap benézek ide. üdv. Irén

Válasz

Puporka Klára üzente 11 éve

Szia Marika! Elhiszem hogy nagyon jó lehet a film,,,persze ahhoz hogy nem "tetszik" az is közrejátszik,hogy szinte alig láttam belóle néhány jelenetet,az első 1-2 részét nem is láttam! Lehet majd ezt is megnézem ill.visszanézem amikor végetér a tv-ben,aztán úgy fogok érte rajongani,mint most Ezelért:):):)Mert abból a filmből még ma sem gyógyultam ki...egyszerüen az a karaketer és a történet hogy annyi szálakon fut...nem tudom elengedni!!!!!:):):):)

Válasz

Domonkos Vilmosné Irén üzente 11 éve

Klárika, ha tudnád pedig mennyire jó a Tiltott szerelem, igaz az eleje talán semmit mondó volt. Nekem ebben az évben ez a film a csúcs, lélegzet- elállító.
Nincs rá szó mennyire jó, de más a műfaja, témája mint Ezel-nek.
Tavaly Ezel volt nekem a filmek filmje, most a Tiltott szerelem.
Nagyon remélem lesz még török film, hiszen nagyon sokan nézik.
üdv. : Irén

Válasz

Puporka Klára üzente 11 éve

Próbáltam a "Tiltott szerelmet" is nézni....de nem tudom...nem fogott meg az elején úgy mint az "Ezel"! ...De "Ezelt" a mai napig is nézem mindennap egy egy részt vagy jelenetet! Nem tudom feledni!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Tiltott szerelem c filmet néztük egy darabig, jó is volt de a délután nekünk nem oké .aztán abbamaradt de semmi gond ujjra nézzük a neten és kész ! majd ha méteres hó lesz(,nem komoly) DE most egy kicsit hígabbat nézünk a TEREZÁT nekünk tetszik igaz nem Török Mexikói

Válasz

Domonkos Vilmosné Irén üzente 11 éve

Drága Barátnőm, és Barátom most a Tiltott szerelem c. filmet kellene nézni, hisz ebben az évben az a sztár-film. Olyan jó mint Ezel, csak egész más a témája-műfaja. Örülök, hogy ismét betértetek ide, mert ez az egyik kedvenc klubom és a vezető is szuper, ő a Katerina, nagyon kedves Barátnőm ő is.
Üdv. Irén

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

mi is ugyanígy gondoljuk hogy az elfújta a szél és hasonlók mint a tövismadarak tudtak enny embert megmozgatni mi a Ezelt Neten néztük mert délután nem volt jó időben , sűrítve még a télen ujjra néznénk,

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

mi mint akkor János most a nejem is már voltunk itt egy éve tagok, a kezdetekor de vége lett, meg otthagytam a Networkot örülük hogy még él a klub

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Ezzel emondtál mindent Irénke! Egyetértek!

Válasz

Domonkos Vilmosné Irén üzente 11 éve

EZEL A FILMEK FILMJE NAPJAINKBAN, AHOGY 70 ÉVE IRTÁK AZ ELFÚJTA A SZÉL-RŐL.
KENAN IMIRZALIOGLU A KIRÁLY !!!!

Válasz